sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Otteita menneeltä viikolta

Oon ollu tällä viikolla töissä KOKO AJAN. Töiden lisäks vapaa-aikaa ja energiaa on syönyt lukuisat autonetsintäreissut, jotka vihdoin saatiin perjantaina päätökseen. Ei olis mielenterveys kestäny kauempaa sitä rumbaa! Tän viikon jälkeen odotan innolla, että päästään takas normaaliin arkeen ja aikaa jäis kotona muuhunkin kuin syömiseen ja nukkumiseen. Koin jotenkin pysähdyttävän hetken tänään, kun istuskelin hetken sohvalla ennen töihin lähtöä ja Elle osoitteli koko ajan ulko-ovea hokien "töitä". Kiva, oon Ellen mielestä uramutsi!

Tän postauksen tarkoitus ei kuitenkaan ollut valittaa vapaa-ajan puuttumisesta vaan tarkoitus oli kertoa, mitä ollaan Ellen kanssa ehditty tällä viikolla touhuilemaan. 



Yhtenä aamupäivänä huomasin, ettei me oltu vieläkään käyty "uudella" lastenvaatekirppiksellä, joka kylläkin avattiin kai jo viime kesänä. Lähdettiin sitten sinne niin innokkaasti, että oltiin paikalla muutama minsa ennen liikkeen aukeamista. Kun päästiin sisälle niin Elle ryntäs välittömästi hiplaamaan kaikkia myynnissä olevia leluja. Shoppailu ei oikein siis onnistunut, mutta kirppiksen kyljessä oli tosi kiva kahvila ja lasten leikkipaikka, joten jäätiin siihen hengailemaan. Trippiä ostaessa Elle hoksasi myynnissä olevat keksit, kyllä lapsemme osaa kerjätä keksiä, ja kiva myyjä-täti antoi sellaisen ilmaiseksi Ellelle. Ja mitä teki meidän herkkupeppu; kiitti kovaan ääneen! Meinasin olla vähän ylpeä tyttärestäni :)




Lauantaina päätettiin Millan ja Ellen kanssa, että tehdään jotain hauskaa ennen mun töihin lähtöä. No, päädyttiin sitten lähtemään mun työpaikalle eli keilaushommiin. Milla oli keilaamassa ekaa kertaa ikinä ja olikin siinä hommassa melkoinen tunari kehittyjä, koska lopussa keilat saattoi jopa kaatua, hehe! Ellelle löydettiin tommonen kouru, josta pallo lähti nätisti lipumaan kohti keiloja ja joka kerta sai jännittää riittääkö vauhti maaliin saakka. Keilankengät oli Ellelle kaksi numeroa liian isot ja niillä kävely oli Ellen mielestä hauskinta hommaa!



Tällä viikolla ollaan bongattu myös pari kertaa aurinko tuolta synkältä taivaalta, huippua! Fiilisteltiin Ellen kanssa tulevaa kevättä ja kesää, kun kaivoin Ellen vaatekomerosta esiin sandaalit ja joululahjaksi saadun kevätpipon. Eilen tajusin senkin, että nythän on jo maaliskuu ja eikös tää kuukausi ole ensimmäinen virallinen kevätkuukausi? Tajusin myös, että Ellellä on tän kuun lopussa puolivuotis neuvola. PUOLIVUOTIAS !! Kuka varastaa meiltä aikaa? Missä on mun vauva? Onko mun pakko oikeesti myöntää, että Elle on iso likka? Nyyh. 

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Jäänpäs seuraileen teitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, vähä siistiä! Oot mun eka "tuntematon lukija" :D kaikki muut on kavereita tai perhettä :) kivaa, kiitos! :)

      Poista

Jätähän kommentti, kiitti <3