sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kertomus meidän viikonlopusta vol 250?

Nää on näitä, meinaan viikonloppupostauksia. Näköjään harrastan tällästä viikonloppujen yhteen niputtamista täälä blogimaailmassa :D syy on yksinkertainen; viikonloppuisin ei vaan oo aikaa kirjotella melkeinpä yhtään mitään! 


Viikonloppu starttas yläasteen liikuntatunnilla, jossa oltiin Supreme-likkojen kanssa pitämässä cheerleadingia. Oli enemmän kuin huippua! Saatiin palkaksi makkaraa (:D) ja hyvä mieli. Ja hyvä fiilis tosta reissusta jäikin! Noiden likkojen kans on mukava tehdä hommia, meillä on niin omanlaisia ihania persoonia joukkue täynnä <3

Liikuntatunnilta matka jatkui kohti asemaa ja Millaa, joka jälleen kerran matkusti Tampereelta meille Ellen seuraneidiksi. Voinkohan koskaan millään korvata sitä kaikkea mitä Milla on meitä jeesannu?! Siisteintä omistaa maailman paras sisko, puss!


Lauantaina pääsin ylös kohtuu varhain ja päätettiin lähteä EDES kaupassa käymään. Usein mun viikonloput on pelkästään töitä ja kotona koomaamista, joten toi kaupassakäynti oli saavutus! Annettiin Ellen palloilla omien pikku kärryjen kanssa pitkin kauppaa ja kaveriahan tietysti kiinnosti kaikki hyllyillä hengaavat lelut. Yllättävän helpolla päästiin sillä selvittiin ilman kaupparaivareita, vaikka katastroofin ainekset oli käsillä! 


Vielä ennen töihin lähtöä yllätin kaikki ja imuroin koko kämpän, whoop whoop! Sitten valmistauduttiinkin kaikki yhdessä pienessä vessassa mun töihin lähtöä varten. Milla on opettanu Ellen haluamaan pesukoneen päälle istumaan aina, kun joku (lue mä tai Milla, koska Makke ei meikkaa :D) meikkaa ja siitä taidosta onkin ollut suuresti iloa meille kaikille (NOT!!). Mua huvittaa/hävettää toi kuva, koska mulla on housut auki, kun oon just menos vaihtaan niitä, ahhahaa! En siis käy töissä rikkinäisillä farkuilla eikä tapoihini kuulu poseerata aina housut avoinna. Tää kuva on muutenki jotenki niin kaamee, mutta ELÄMÄ ON! :D

Tänään systeri lähti aamujunalla himaan (unohteleen avaimia ja hukkaileen henkkareita :D) ja meikämutsi paineli pirteänä (vähemmän) töihin klo 12 parin tunnin yöunien turvin. Onneks sunnuntain perhekeilauspäivät on kivoja! Viikon mukavin työpäivä (ja pyhäliksa <3). Elle oli riehunut tän päivän Makken systerin kanssa Touhutalossa. Parasta, kun Ellellä on tommoset superkummitädit kuin nää meidän ihanat siskot!

Mä oon aivan raato ja naatti, mutta aion silti vielä vahdata kaikki sarjat netistä, mitä viikonlopun aikana missasin. Jokseenkin tympeä viikko alkamassa, mutta eiköhän siitä(kin) selvitä! Kivaisa(mpa)a viikkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3