lauantai 1. helmikuuta 2014

Weekend

Viikonloppu alkoi väsyneellä perjantai aamulla. Elle herätti juhlallisilta neljän tunnin yöunilta hakkaamalla mua päähän ja hokemalla "pää, pää, pää"... ihan niin kauan että heräsin. Mie romahan! oli eka fiilis. Toka fiilis oli, että v***n yövuorot. Tälläsinä aamuina ei auta kuin toimia, koska sohvan nurkassa löhöily vaan maksimoi väsymystilan. Niinpä me tehtiin Ellen kans porkkanamuffinsseja meidän viikonlopun vieraita varten!



Lähettii Ellen mumman kanssa Toimarille syömään. Liha oli kuivaa. Mäki taisin olla aika kuivaa seuraa. Ellen vaippa ei ollu kuiva ja ekaa kertaa pitkiin aikoihin "jouduin" vaihtaan vaipan reissun päällä. Paita sai melkein uuden ruskean sävyn ja sotkettiin lavuaari, mun silmäpussit roikku navas, päätä särki ja pitkät kalsarit farkkujen alla ahisti. Oli selkeesti mun aamu, joten hipsittiin kotiin päikkäreille. 



Onneks ehtoolla paikalle saapui vihreällä pendolino ratsullaan Milla! Pelasti kyllä ylivoimasesti koko päivän. Elleki oli onnessaan. Se ilme, kun Elle näki Millan tulevan ovesta sisään <3 isseeki piipahti vierailulla! Päätettiin Millan kans ehtoolla, jotta ei oteta Elleä yöllä meidän väliin nukkumaan ja niinpä me vuorotellen ravattiin Ellen sängyn vieressä laulamassa tuutulauluja. Oli hyvä päätös, koska suht pienellä vaivalla saatiin Elle nukkumaan omassa sängyssä puoli yheksään saakka. Jipii, ehkä meidän yöunilla on vielä toivoa!

Kaverit oven raos kurkkimassa, koska mummi tulee :)
Tänään ollaan pulkkailtu, käyty kattoos Makken peliä, syöty (ihan överit), tuunattu meidän kämppää, kakkukahviteltu Millan&mutsin synttäreitä, saunottu ja syöty vähä viä lisää. Oon superylpee musta ja Millasta, koska koottiin Ellen huoneeseen Ikea lipasto ihan omin pienin blondiaivoin ja kätösin. Ihan kreisi sisustamisinto iski! Pakko päästä uudestaa Ikeaan.


Ens yönä Ellen omassa sängyssä nukkumista tukee mutsi, joten mä saan pitkästä aikaa tirsata rauhassa. Luojalle kiitos avuliaista mutsimummeista!

Miksi käyttää lautasta, kun voi syödä koko kakun?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3