keskiviikko 12. helmikuuta 2014

HopLop

Mulla on ikävä Tampereelle Millan luo ja sinne haikaillessani päätin tehdä tämmösen viime HopLop -reissun muistelupostauksen! Kuvat on otettu mun Lumialla, joten laatu on hiukan kehno (otin vloppuna pari kuvaa Samsungilla, en muista mallia, ja voi pojat miten hyviä kuvia sillä tuli!).


Pallomeri oli Ellen (ja Makken) yks suosikeista! Sielä ei tarvinnu jännätä ja pallot kiinnostaa muutenki Elleä niinku tosielämäski. Elle osaa muuten heittää ja potkasta omaa pientä jalkapalloaan aika hienosti. Siitä tuleeki ehkä futaaja eikä cheerleader!


Elleä kiinnosti kauheesti ne tietokoneet (yllätys, kun kotonaki se räpeltäis meidän koneiden kimpus koko ajan), joilla sai piirrellä ja tehdä tehtäviä. Kiipeilyhommat pisti vähän tärisemään, mutta en ihmettele, koska muakin jännitti sielä yläilmois touhata! Jotenki siinä tulee semmonen ihan snadi pakokauhu, että mitä jos tää romahtaa?! Mutta onneks maan kamaralla oli kaikkea kivaa tekemistä, kuten toi alakuvan keinu. Ja sielä oli myös isoja jumppapalloja, joista tuli mieleen ihan synnytyshommat!



Meidän mutsilla oli tuona päivänä synttärit ja lähetettiin sille onnittelukuva meistä. Ollaan aika tärähtäneitä, kun toi pienin neiti ei meinannut malttaa olla aloillaan ja siinä piti hiukan säätää. Lisäks mä näytän jotenki tosi pihalla olevalta ... miksei vaan voi osata olla kuvissa?

Semmoset HopLop ja Tampere kaipailut täälä vireillä. Seuraavaa reissua saakin odottaa, koska meillä alkaa uudet arkisysteemit ja aika tulee oleen kortilla. Mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt mä lähen pitään hauskaa Minimaniin ja Sittariin kauppareissun merkeis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3