perjantai 14. helmikuuta 2014

Landella

Tultiin eileen mutsimummilaan! Ollaan oltu täälä viimeks yli kuukausi sitten ja se on varmaan pisin aika mitä oon ollu "pois kotoa". Onkohan se ihan normaalia, että tää paikka tuntuu vieläkin eniten kodilta, vaikka oon muuttanu pois vuonna 2008 ... Ehkä kaikille lapsuudenkoti on se tärkein paikka maailmassa. Toivon, että tästä tulee Ellenkin lempipaikka! Nyt ainakin Elle tykkää olla täälä, koska mummilla on ison talon lisäks iso piha. Vähän toisenlaiset puitteet, kun meidän kerrostalokolmiossa!


Kun tullaan mutsimummilaan, niin me aina vaan röhnötetään ja nautitaan täyshuollosta! Eilen Elle teki mummin kanssa lättyjä, joita syötiin ja sitten saunottiin ja nukuttiin hyvin (ja pitkään, koska äitee heräs aamulla Ellen kans ja mä sain nukkua <3). Elle sai mummilta ekat omat pikkarit ja ne oli koko eilisillan Ellellä jalassa! Toinen oli vähän intona!

Elle jää tänne viikonlopuksi, koska ollaan töissä yöt ja mä teen lauantaina pitkän päivän. Meidän piti käydä tänään syömässä jossain ennen töitä mut ylläri, kaikki paikat on ihan täynnä. Mietin hetken, että miks mut sit muistin, että on ystävänpäivä. En harrasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3