maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppu

Miten taas voi olla maanantai?! Viikot vaan vilisee silmis ja kohta on taas kesä, joulu jne. Jos aika menee koko ajan näin nopsaa niin kohtahan Elleki menee kouluun ja mäki huomaan varmaan pian olevani eläkkeellä, apua!


Viikonloppu oli kiva! Perjantai meni töiden parissa, mutta lauantaina mulla oli monenlaista kivaa tiedos. Päivä starttas parin tunnin jalka- ja kasvohoitosessiolla, pitkästä aikaa! Sieltä suunnattiin kaverien kanssa syömään ja Elle tuli messiin. Mentiin Daddy's Dineriin, mut ehkä ens kerralla täytyy valita joku muu paikka, kun Elle on mukana. Sielä ei ihan kauheesti ollut valinnanvaraa lastenlistalla ja ne neljä annosta, mitkä listalta löyty oli kaikki ranskikset&joku lisuke tyyppisiä. Mutta lastenannos tarjoiltiin tollasesta kivasta autosta, aika huikee idis! Mun annos oli melko perus, juustohamppariateria, mut tykkäsin. Väkeä oli törkeesti ja ruokaa sai odottaa 45 minsaa, mut lasten leikkinurkassa aika kului rattoisasti ... ainaki yhdellä meistä! 


Ehtoolla mentiin likkojen kans vähä kyliksille. Tarkotus oli tehdä pubikierros, mutta jämähdettiin yhteen paikkaan ja vasta tunti ennen valomerkkia vaihdettiin kapakkaa. Meinasin kovasti lauleskella karaokee, mut meinaamisen asteelle jäi. Vaikkei menty yökerhoon, niin onnistuin silti olemaan vasta puoli viis kotona. Kyllä meikämutsi vaan on niin väsähtäny viihteellä kävijä, jotta pitää vissiin jättää se homma nuoremmille ja innokkaimille!


Sunday, bloody sunday. Ei ollu taaskaa oikeen päivä mun makuun. Koko sunnuntain ainut hyvä jutska oli reenit, joita Elle kylläkin sabotoi parhaansa mukaan! Likat teki airtrackillä akroa ja mä vaan lähinnä kuvailin ja söin Ellen rusinat. Odotan isosti kevättä, koska silloin toi meidän halliki ois lämpimämpi. Se on vaan niin mahtava paikka, kun meillä on sielä kunnon välineet! Myös Elle viihtyy sielä superhyvin, koska on lääniä kirmata. Ja torstaisin sählynpelaajapojat, joille Elle "flirttailee"!

 
Semmosta tällä erää. Tällä viikolla luvassa ei oo mitää ihmeellistä, joten luultavasti tuun lätiseen jotain diipadaapaa jossain välissä. Nyt on ehdottomasti parempi lopettaa, koska tää kirjottaminen on takunnut jo tovin. Ehkä musta on tullu vähä liian kriittinen omaa kirjotusta kohtaan? Luen niin paljon hyviä blogeja ja siks tää oma ulosanti tuntuu niin nololta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3