maanantai 20. elokuuta 2012

Nöpsyn paluu

Nöpsy on mun kissa, jonka otin syksyllä 2008 ja jouluna 2009 hän muutti mutsin luo maalle :) Nörbö ei ollu mikää kaupunkilaiskissa! Mutta nyt Nöpsyläinen on tullut meille hoitoon, ku mutsi&isseepuoli lähti kesälomareissulle. Täälä hänellä on paremmat mahkut viihtyä, koska meillä on takapiha. Nöpsy ei oo siis ulkokissa, mutta hän kovasti tykkää valjaissa ja fleksissä jaloittelusta :) vuonna 2008 asuin kerrostalossa, jonka pihassa tapahtui ihan liikaa Nöpsyn makuun. Tänäänkin nurmikonleikkaaja aiheutti jännitystä ja koiran haukahdus oli liikaa ja pakenimme sisätiloihin :) loppu päivän se onki vaan makoillu soffalla! Nöpsyllä on myös erityiskiinnostus miessukupuolta kohtaan :P onhan hän tyttökissa! Mutta Nörbö lämpee oikeesti paljo enemmä miehille ku naisille. Mutsilaski se odottaa aina vaa isseepuolta himaan ja nukkuu sen mahan päällä. Ne on myös ukkelin kanssa aika hyviä kavereita!


Nöpsy tutustuu kuljetuskoppaansa! Mutsi heitteli sinne kissanameja ja Nöpöötes meni perässä. Me arveltiin, jottei se mahtuis kääntymään tuola, mutta arveltiin väärin ....


 .... koska hetken päästä, syötyään namut, se kääntyi ja jäi koppaan tsillaamaan! :)


Sitten se jopa nukahti sinne, mistä oltiin ihan ihmeissään! Se on nimittäin vihannu tuota kuljetuskoppaa aina, koska se joutui mun luona asuessaan sinne hyvin usein, kun matkustettiin mutsilaan aina viikonloppusin.


Autoon joutuessaan ilme oli kyllä vähän hämmentynyt ja alkumatka meniki valittaessa. Mut heittelin sille namuja tonne ja sit se loppumatkaksi nukahti!


Nyt se on täälä makoillu tosiaan soffalla koko päivän :) kysyinki ukkelilta, et onks toi iha normaalia vai onks se masentunu?! :D ukkeli epäili et kissat vaa nukkuu paljo ja niin se kyllä mutsinki luona tekee. Välillä se kyllä tulee tähän näppäimistölle kiehnaamaan ja vaatiin rapsutuksia :) 

Semmonen kissapäivä meikäläisellä on tänään ollu! Oon myös pessy hirveesti pyykkiä, koska sain mutsilta MEIDÄN vanhoja vauvavaatteita <3 kunhan ne on kuivia ja silitetty niin otan niistä kuvia! Niissä on meinaan asennetta :)

1 kommentti:

Jätähän kommentti, kiitti <3