sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mielipidekirjotus

Tänä aamuna rupes "raivostuttamaan" ja ihmetyttämään semmonen ilmiö, että jengi eroo ja seurustelee jo suurin piirtein seuraavana päivänä jonkun muun kanssa. MITÄ IHMETTÄ !?!? Mä ymmärrän tommosen käyttäytymisen yläasteella, kun ollaan vaan ehkäpä siks, ku kaikki muutki seukkaa. Ja sillo ei tosiaankaa voi aina tietää minkälaista ihmistä hakee taikka seurusteluajat ei oo niin pitkiä nuorella iällä. Mut siis ihan mun ikäset ja mua huomattavasti vanhemmat ihmiset seurustelee PITKÄSSÄ SUHTEESSA ja tulee ero ja sit heti onki yhtäkkiä uus muru kainalos, jota rakastetaan niin täysiä. Herää oikeesti kysymys, että A) etkö sä koskaa ollukkaa tosissas lovena siihen entiseen siippaan vai B) eikö ihmiset enää osaa elää yksin?!

Mulla ois myös heti pari esimerkkitapausta heittää tähän tyypeistä, jotka suhteessaan on pystyyn haukkunut eksänsä ja sitten kun ero on tullut, niin yhtäkkiä se eksä onki kelvannu. Rupee vähä epäilyttään, että oliko se eksä kuitenkin koko ajan  mielessä siinä uudessakin  suhteessa vai pitääks se vaan ottaa takas, että olis joku, jonka kanssa olla. Myös se hämmästyttääkummastuttaa, jos löytää yhtäkkiä jonkun uuden ihmisen, johon tulisesti rakastuu. MITEN?! Jos on edellisessä suhteessa rakastanut vuosia toista, niin ei sitä ihan viikossa unohda. Mun mielestä.

Tää kaikki saa mut oikeesti epäilemään, että ihmiset ei vaan osaa olla yksin. Ja se vasta onki jännittävä juttu! Jos ei osaa olla ittensä kanssa, niin miten ihmees pystyy olemaan jonkun toisen kanssa. Ja voisinpa tähänkin heittää pari esimerkkitapausta tälläsestä ihmisestä, jotka pakonomasesti vaihtaa suhteesta toiseen vaan siks, ettei yksin huvita olla, MUTTA niiden ihmisten suhteet kusee aivan JOKA KERTA! Monesti vieläpä samantyyppisistä syistä. Luottamuspula, erilaiset ajatukset parisuhteesta, muuten vaan yltiöpäinen riidanhaastamisen tarve .... mun  mielestä noi kaikki ongelmat kumpuaa semmosesta ydinongelmasta, ku että ihmisen ei oo hyvä olla ees ittensä kans. Suututtaa ihmisten dorkamaisuus ihmisisuhdeasiois. Ihan ku toista kohtaan vois käyttäytyä miten vaan. Ei oo kiva kattoo ku tyypit, jotka ei oman ittensä takia vaan pysty oikeisiisn suhteisiin, ajautuu yhteen sellasten ihmisten kanssa, jotka ois valmiita kaikkeen siihen mitä parisuhde pitää sisällään. Siittä tuloo vaan paskaa niskaan. Kaikille.

Ite voisin ainaki sen verra avautua, että jos mä en olisi edellisen pitkän suhteeni jälkeen ollu neljää vuotta yksin, niin emmä ehkä olisi tässä nyt kirjottelemas rauhas blogia, kun ukkeli on kylillä  baarifutisjatkoilla hillumas. Ehkäpä sitä sitte yksinolon jälkeen alkaa arvostaa toista ihmistä ja parisuhdetta vähä eri tavalla. Nih, olen puhunut :)


Tää biisi ei ehkä suoranaisesti viittaa aiheeseen, mut epäsuorasti sitte ees :D plus että tää on muutenki upee biisi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3