tiistai 7. elokuuta 2012

Lemppareita

Vasta tänään mä heräsin todellisuuteen ja tajusin, jotta ei morjes miten paljo me ollaan saatu kamaa ihmisiltä !! :o ihan vaan puhtaasti siis lahjotuksina. Tuntuu, etten oo ees muistanu kiittää kunnolla ... huoh. Meille ei oikeesti jää ostettavaksi ku vaunut! Ja tietty varmaa kaikenlaista tarvetta ilmaantuu sit ku vauvalaisen kans ollaan päästy elämisen alkuun :) mut niitä ehtii sit hommailla. Mut tässä nyt mun lempparijuttuja asioista, joita ollaan jengiltä saatu:


Mun mielestä toi syöttötuoli on ehkä mahtavin mitä oon nähny :D sen saa siis käännettyä tommoseksi ralliautoksi, joka keinuu! Sain ton meidän vauvan tulevalta kummitätskältä. Tosin se ei itekään vielä tiedä asiasta :D pitäis ehkä muistaa kysästä :P saadaan kuulemma maalata toi pinkinksi, jos tulee tyttö. Mut musta toi on iha kiva noinki! Ja sopii meidän kaikenkirjavaan keittiöön.


Toi turvakaukalo on niin retro :D siinä on siis pikkunorsujen kuvia! Värimaailma on aika ihastuttava :D ensiks aattelin, jotta kehtaanko mennä ton kans mihkää, mut sit tajusin, et kehtaan! :D kysyin vielä neuvolatätskältä et onks toi iha turvallinen, kun toi tosiaan ei oo iha viimesintä huutoo, mut se sano, että on. Pitää ehkä ostaa vaan jotkut pehmusteet noihin "hihnoihin". Tossa kahva on semmone liikuteltava, et sen saa taakse tueksi, jos tuossa haluaa pitää vauvaa ennenku sitä saa laittaa sitteriin. Tää saatiin mutsin kaverilta, jolta saadaan viel sänkykin, kunhan joku liikkuis tänne meille päin sen tuomaan :)



Nää ihanuudet sain meidän raflapäälliköltä, kun olin ehkä kolmannella kuulla :D olin vähä lost sillo koko asian kans, niin nää on ollu vaa muovipussis, kunnes muutettii tähän! Toi karvahaalari on ehkä maailman söpöin <3 vois hommata itelle samanlaisen! Noita kenkiä ei tarvita viel piiiiitkääään aikaan, mut ne on niin ylihelluset, et pidän niitä jo esillä vaatehuonees :)


Tämä body saatiin viikonloppuna mumman 80 vee bileissä! Meidän serkkujen äiti oli ostanu kaikille mumman lapsenlapsenlapsille (niitä on jo viis kappaletta!!) tälläset bodyt, tytöille vaaleenpunaset ja pojille siniset, ja mekin sitte saatiin, vaikkei olla viel ees maailmas :P mutta toi teksti on ihan paras <3

Semmosia juttuja! Kaikki lahjukset ois ollu kiva kuvailla, mutta näissäki oli jo tarpeeks hommaa, niin päätin valkata vaan spesiaalit. Mut se ei silti meinaa sitä, etteikö kaikki olis ihanaa (mitä ilmaseks saa :D) ! Täytyy sit muistaa, ku ite on omat lapsensa tehny, että kierrätys kunniaan ja uusia vauvaperheitä auttaa parhaiten laittamalla omat hyväksi havaitut tavarat ja vaatteet eteenpäin :) mut nyt mä siirryn elämässäni eteenpäin; meinaan nukkuun! Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3