torstai 3. tammikuuta 2013

R niin kuin rintaraivarit

Elle on "ilostuttanut" mua jo kuukauden verran saamalla ajoittain kamalia tissiraivareita. Samalla, kun muu eläminen Elskun kanssa helpotti, kun hän kiinnostui ympäristöstään ja alkoi viihtyä muuallakin kuin sylissä, niin syömisestä tuli katastrooffi! Elle ei pysty keskittymään syömiseen, koska on niin utelias koko ajan tarkkailemaan muuta maailmaa. Myös väsy voi laukaista raivarin tissillä. Aluksi olin näiden kohtauksien kanssa ihan pihalla! Niitä tuli alkuun päivittäin ja useita kertoja jopa. Pikkuhiljaa ne hiipuivat, jonain päivinä ei raivottu kertaakaan ja juuri kun hihkuin onnesta ja luulin niiden jääneen historiaan, niin seuraavana päivänä raivottiin taas oikein urakalla! Soittelin äippäneuvolan tätskän kanssa ja hän kehui tämän vaiheen olevan hyvin tyypillinen tässä iässä olevalle vauvalle juurikin siitä syystä, että kaikkien muiden touhut ja tekemiset on ruvennut kiinnostamaan. Muita syitä vois olla se, jotta maitoa tulee liikaa tai liian vähän. Niin tai näin, tässä mun selviytymisvinkkejä:

  1. Istu jousitetulla sängyllä ja pompi samalla, kun imetät :D
  2. Kävele imettäessä!
  3. Älä anna pullosta maitoa !! (Olin päivän poissa ja mutsi anto Ellelle pumpattua maitoa. Lopputulos: seuraavat kaks päivää oli ihan hirveetä riitaa ruokailujen kans!)
  4. Hyssytä vauva uneen tai rauhota muuten vaan; raivoavalla tenavalle ei kannata tuputtaa tissiä :)
  5. Istu pimeessä vessassa ja paa hana päälle :D tää on aina mun vihoviimenen keino ylivoimasiin tilanteisiin! Veden lorina rauhoittaa Elleä :) 

Näin meille joskus käy, kun yritetään syödä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3