perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ihme ompi tapahtunut !!

Me saatiin kämppä!! JIPPII! Se oli semmone kämppä, minkä piti olla menny jo jollekki toiselle pariskunnalle, mutta sitten ne peru ja me saatiin se! Asioilla vaan on tapana järjestyä :) tarttee uskoo siihen. Se on tosi iso kolmio (79 neliöö) ja tosi rauhallisella alueella. Se on rivari ja siinä on vieressä muitaki rivareit ja sitte pienkerrostaloja. Ja siinä pihapiirissä on oma leikki"kenttä" !! Joten just täydellinen paikka lapsiperheelle :) siinä on uber iso kylppäri, jossa mahtuu hyvin huoltamaan vauvaa (ja pyykkejä!) :) ja erikseen vessa! Makkarit on super isot ja takapiha on (tosi huonossa kunnossa siis jätetty hoitamatta) jättiläinen ! Sielä saa grillailla ja tsillailla rauhas, kun naapureita ei näy. Ollaan meinaan päätykämppä :) ja sitte voisin mainita pari miinuspuolta :D SIELÄ ON MUOVIMATOT YÄKS !! Se on just semmonen -93 rakennetun näköne. Keittiön kaapit on sellaset ällöt valkoset, joissa on ruskiat kaffat ja jotku raidat. Tulee ikävä tätä meidän nykysen kämpän luksusta, kun tää on rakennettu vuonna about 2005. Mut kyl me selvitään (tai lähinnä mä :D ukkelia ei haittaa, muuta ku se et takapihan terassi oli sen mielestä jätetty kesken)!

Nyt sitte oon heti ruvennu bongaileen kaikkee halpaa tavaraa sinne, koska huonekaluja tarvitaa rutkasti lisää. Onneks meillon hyvät tukijoukot, jotka on ottanu myös asiakseen ettiä meille matskua :)

Tää sohva saatais 50 eurolla ukkelin siskolta, vaikka en tykkääkkää väristä. Mut ehkä mun silmä tottuis :) ja toi on vieläpä vuodesohva! Joten kyllä me se otetaan :)

Jos meidän vauvalainen ilmaantuu maailman tyttönä, on sille tiedossa näin hellunen leikkimatto! Oon ihan rakastunu tohon, joten se tulee varmaan käyttöön, vaikka kaiffari oliski jäbsteri :D tää saatiin ilmaseks (!!) ukkelin serkulta!

Ja sit mun lemppari; KEINUTUOLI <3 mutsilainen tän kaivo jostain, kun se oli joskus tän saanu meidän mummalta. Mä niin nään ton jo sielä meidän olohuonees :) ja tossa on kuulemma maailman kätevin nukuttaa vauvaa!
Että semmoosta muuttohuumaa :) välillä on ollu kyllä melkein vaikia nukahtaa ehtoolla, kun pääs on vaan pyöriny kaikki sisustusasiat :D mut onneks saadaan kämpän avaimet jo puolesta välistä ens kuuta, niin pääsen suunnitteleen! Nyt alkaa olla kiire töihin. TÄNÄÄN JÄLJELLÄ KAKS PÄIVÄÄ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3