keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ei -tauti

Mahataudin ja flunssan jälkisairautena meille rantautui ei-tauti. Mahtavaa. Mitä tahansa Elleltä kysyy niin vastaus on takuuvarmasti  EI! Paitsi, jos kysymys sattuis olemaan "syökkö litran jäätelöä?" tai "ostetaanko 500 Kinder -munaa?". 



Tähän asti tää uus ei-juttu on vaan naurattanut mua, koska Elle on sanonut sen aika söpösti ja siitä on päästy yli. Nyt ollaan kuitenkin tultu siihen pisteeseen, että ei on ehdottomasti ei. Asiasta ei voi enää neuvotella ja jos kehtaakin jotain ehdottaa niin seurauksena on breakdance-lattiaraivari. Ellen pinna palaa todella nopeasti, ei raikuu ja kädet huitoo tehosteena kieltäytymisen merkiksi. 

Mitäpä tässä vois sitten tehdä. En oo keksinyt muuta tapaa selviytyä kuin laskea kymmeneen ja yrittää harhauttaa Elle unohtamaan raivarin aiheuttama juttu. Oikeasti tekis mieli mennä vessaan, laittaa ovi lukkoon ja olla sielä niin kauan, että kämpässä on äänettömän hiljasta. Eli johonkin vuoteen 2040. Makke tuossa yhtenä aamuna jo mietiskeli, että olisko tää sitä uhmaa ja jos on niin kuinka kauan se kestää. Mun villi veikkaus kestosta oli siihen saakka kunnes teini-ikä alkaa :D ja luulempa, että nää on vasta uhmaiän alkutahteja ja kunnon fanfaarit on tuola edessäpäin! Iiiihanaa, niitä ootellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3