keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Paskaa kesää kaikki masentaa aaa .....


Fiilikset on aika matalalla. Meitsi on kipee, uus pesukone hajos, ukkelin kummisetä kuoli, muutto junnaa paikallaan ..... vettä sataa ...... tili on melkein nollilla .... ja ja ja voishan ne asiat tietysti huonomminkin olla. Voitais olla ilman uutta kämppää ja pesukonetta. Ja persaukisia! Nyt on sentään varaa ostaa ruokaa. Ja mites se Jukka poika laulokaa, et "mullon tarpeeks rahaa, ku on rahaa ruokaan ja vaikka menis kädestä suuhun suoraan, mä koitan olla tyytyväinen siihen mitä saan" :) 

Tämän päivän pelastus ja syy miks ees nousin sängystä oli neuvola <3 tyksin mun neuvolatätskästä, joka kyllä vaihtuu taas siihen normi tyyppiin nyt, kun kesälomat loppuu :( mutta se on jotenki nii ymmärtäväinen ja siltä uskaltaa kysyä mitä vaan! Muiden kans menee yleensä maksimissaan vartti, mutta ton kanssa menee se puoli tuntia, kun höpötellään :) täs taas neuvolakortista faktat:

Raskausviikkoja: 30+5
Paino: 76kg KUKA HALUAA TULLA PAINIMAAN MUN KANS?!? :D
Painonmuutos/viikko: +467g
Turvotus: INTE !! Jippii :)
Verenpaine: 106/61 tää oli melki sama ku viimeks
Hemppaglobiini: 123 JEE! Rautalisä oli vissii tepsiny ja nyt ei tartte ottaa enää ku joka toinen päivä :)
SF-mitta: 27 
Vauvan syke: 155

Että semmosia hommia! Nyt mä meen saunaan ottaa iisisti. Ja huomenna muutetaa meidän loput tavarat! Kiitos jeesus. Täytyy taas ottaa ittiänsä niskasta kii ja muistaa olla KIITOLLINEN eikä aina vaa valittaa ja negistellä. Tää on lupaus! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3