keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen kuvina

Kotiuduttiin tänään meidän pääsiäisreissulta! Oli huippu kivaa olla melkein viikko mutsilassa täyshoidossa, mutta mukava oli tulla kotiinkin :) tässä muutamia kuvia! Siirsin niitä koneelle melkein 300 :D

Elle vietti mummin kanssa laatuaikaa :) mun mutsi ei koskaan halua kuviin, niin siksi tässäkin pääosassa on Elle!  

Kokeiltiin Elleä ekaa kertaa syöttötuoliin ja neiti istuu siinä kuin vanha tekijä! Unohdin ostaa syöttötuolin pehmusteen niin laitettiin tueksi tyyny. Tänään metsästin sopivaa pehmustetta, mutta törmäsin vain vaaleisiin eikä se ehkä oo kovin hyvä väri, koska Ellen kanssa sotketaan ruualla aivan liikaa :D  

Lauantaina käytiin virpomiskierroksella mun mummalassa eli Ellen isomummalassa ja muutenkin siinä naapurustossa :) Elle sai palkaksi 2 euroa, oloasun ja koriste pääsiäismunan. Mä&mutsi saatiin karkkia :P 

Sunnuntaina ulkoiltiin ja arska paistoi 8) Elle ei oikein vielä osannut innostua keinusta eikä muistakaan leikkipuiston härveleistä. 

 Elleä kiinnosti ekaa kertaa kaukosäätimet! Tänään jouduin kotona jo teippaamaan yhden laatikon kiinni, koska Elle on niin utelias tutkimaan joka paikkaa :)

Kissat teki tuttavuutta Ellen kanssa :) pienempi kisu ei oikein tykännyt Ellen kovista äänistä, mutta iso kissa olis halunnut koko ajan kiehnätä Elleä!

Tänään tultiin sitten kotiin ja käytiin viemässä kummitäti junaan näinki keväisissä vetimissä :P Elle oli silti aivan hiestä märkänä hetken ajelun jälkeen! Mä en koskaan opi pukemaan sitä oikein talven jälkeen !! 

Käytiin ehtoolla päivystyksessä, koska Ellen hengitys rohisi kovasti iltapäivällä ja se tuntui vain pahenevan. Jouduttiin odottamaan melkein kaks tuntia, mutta Elle oli hyvällä päällä vaikka nukkumaanmenoaikakin ohitettiin :) lääkäri kuunteli keuhkot ja tarkisti Ellen muutenkin, lopputulos oli että terve tyttö :) Ellellä taitaa olla elämänsä eka flunssa. Mutsikin tuli kipeäksi eileen ja mullakin oli toissa viikolla kova flunssa. Nyt neiti kuitenkin nukkuu (ainakin hetken aikaa :D) ja mäkin aion seurata esimerkkiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3