perjantai 5. huhtikuuta 2013

Puolivuotias tytöntyllerö

Ellellä oli tänään oikein puolivuotis synttärikemut :) mä olin ihmeen pirtee huonosti nukutusta yöstä huolimatta ja leipasin kääretorttua ja tonnikalafetapiirakkaa.

Ellen S.joen paappa&mumma ja kummitäti kävi kylässä ja neiti oli niin aurinkoisella päällä koko päivän!

Puolivuotias Elle omistaa jo yhden hampaan :P sitä väsättiin melko kovalla huudolla pari yötä tuossa pari viikkoa sitten ja nykysistä yömeiningeistä päätellen tulossa on ehkä toinenkin hammas samalla rykäyksellä!
Elle ei oikein halunnu esitellä hammastaan :D toissapäivänä se puri mua ja sen jälkeen en oo enää sen suuhun yrittäny kattella!
6kk vanha Elle osaa kontata huoneesta toiseen ja neitin perässä saa aika tiiviisti kulkea, koska välillä meno on aika holtitonta. Pelkään, että pää osuu johonkin kulmaan tai muuta vastaavaa. Ehkäpä tähänkin tottuu ja jossain vaiheessa lakkaa panikoimasta (ja sitte vahinko sattuu :D). Elle etenee myös toisella tyylillä eli jalkapohjat maassa :) vähän kuin karhunkävelyasento, mutta jalat koukussa :D

Elle on myös oppinut istumaan kunnolla eikä enää kenaile :)

Puolivuotiaan Ellen ruokavalio on parissa viikossa laajentunut aivan älyttömästi! Nykyään Elle syö neljästi päivässä kiinteitä. Menusta löytyy puuro (riisi-, kaura- ja neljän viljan puuroa on kokeiltu tähän mennessä), kukkakaali, peruna, mango, luumu (vieläkin lemppari :)), broileri&riisipiltti, persikkapouta ja aprikoosi unelma :) Ellen ruokakiukuttelut on siis toistaiseksi ohitettu! Nyt kahtena iltana oon puuron lisäksi hörpyttänyt riisivelliä mukista ja siitäkin Elle tuntuu tykkäävän :)

Semmoinen puolivuotias tsirpula meillä asustaa <3 

Oon superinnoissani yhdestä asiasta, josta en kuitenkaa uskalla vielä julkisesti kuulutella!! Tyydyn siis sisäiseen hihkumiseen kunnes asiat selkeytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3