torstai 11. huhtikuuta 2013

Iso tyttö!

Yhtäkkiä eileen ehtoolla se jysähti tajuntaan; mun pikkusesta on kasvamassa iso tyttö! Jotenkin siinä hetkessä vasta tajusin, miten kovasti meidän vauva on muuttunut. Elle alkaa näyttää jo lapselta, tytöltä ja aivan omalta itseltään!

Liikehdintäkin alkaa olla aika epävauvamaista :) Elle osaa kontata jo tosi kovaa varsinkin kun vauhtijalka avittaa (Elle pitää edelleen toista jalkapohjaa maassa ja vain toisella polvella konttaa eteenpäin) ja kun on saavuttanut määränpäänsä neiti istahtaa alas tutkimaan löydöstään :)

Myös sitteriin ja muihin Ellen korkeudella oleviin asioihin kiipeily on startannut. Mä olen välillä aika paniikissa, koska kaverilla ei ole mitään käsitystä omasta kropastaan ja sen taidoista. Niinpä alastulot on aika hurjia ja siksi eileen ehtoolla Ellen päässä komeili eka kuhmukin. 

Ellestä on tullut tosi utelias ja hän on koko ajan tutkimassa uusia tavaroita. Kun otan kameran esiin, Elle villiintyy täysin ja konttaa kameran luo viivana! Sitten kuvailu ei enää onnistukkaan, koska Elle yrittää ottaa kameran omaan käteen. Ellellä pysyy kädessä jo pienetkin esineet ja välillä oikein ihailen miten näppärästi esimerkiksi tutti vaihtaa kädestä toiseen :) Ellen uteliaaseen elämään kuuluu suurena osana myös kiljuminen :D neiti konttaa paikasta toiseen ja välillä suorastaan karjahtelee innostuksissaan!
Maailman uteliain <3
Ehkä tästä surkuttelusta taas pääsee yli joskus, mutta en voi sille mitää, että välillä itku meinaa tulla, kun katselen pikku pupun kehitystä :') tämä vauva-aika menee niin nopeasti ohi ja jonain päivänä se on surullisen tavoittamattomissa. Yritän siis nauttia jokaisesta hetkestä! Elle on rakas ja ihana <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3