sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Weekendii!

Mun mutsi oli meillä viikonlopun, joten saatiin vähä tsillailla ja NUKKUA yöt (kirjotan myöhemmin miks meillä ei oo viime aikoina nukuttu)! On tosi hauskaa, kun äitee on kylässä, koska silloin tää talo on täynnä touhua&tekemistä :) tänä viikonloppuna mutsi tuli melko myöhään perjantaina ja silloin syötiin herkkuja samalla kun katottii Voice of Finlandii. Antti Railio <3
Lauantaina mentiin vähä kaupoolle! Ostettiin Ellelle maissinaksuja ja potta :D Elleläinen ei tietenkään vielä hiffaa pottahommia, mutta sitä vasten on kiva nousta pystyyn ja sinne on hyvä jemmata maissinaksuja :P maissinaksutkin siis maistu neidille. Niitä on vaan hankala syödä, kun ne menee mössöksi käteen ja sitten tartteekin ihmetellä, jotta kuinkas täs näin kävi :) lauantaina ehtoolla mutsi jäi Ellen unta vahtimaan ja me mentiin isimiehen kans käymään yhdellä, nousi melki päähän :D sitte tultii grillin kautta kotiin, tottakai :P äitee halus oikeen hampurilaisen eikä mitää mäkkijuttuja, joten ostettii sille semmone ja se oli aiva liekeis (enemmä ku Cheek :D)!
Tänään oon siivonnu ja käyny jumpas. Mutsi teki meille ruokaa ja lenkitti Elleä iltapäivällä ennenku lähti himaan. Nyt istun yksin olkkaris ja on vähä boring. Elle on nukkunu jo reilun tunnin ja isimiehellä on poikien juttuja. Kai sitä vois itekki suoriutua sänkyyn. Kirjottelen pian Ellen uniasioista sekä Tampereen reissusta, joka tehdään ens viikolla :)


 Missä tahansa Elle istuuki niin aina on lelu kädes :D 

Tähän kaveri usein jumittaa ja sitte tuloo poru jos ei auteta sitä heti alas! Ja joo on vähä unohtunu sheivailu ;D

Elle osaa nousta jo ihan pystyyn seisomaan ja laskeutu tänään aika nätisti pyllylleen alaski :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3