torstai 25. huhtikuuta 2013

Hässäkkää !!

Meillä on _järkyttävä_ härdelli päällä, koska ... ME MUUTETAAN! :D vaihteeksi. Ollaan nyt kolme kuukautta kärsitty muurahaisongelmasta tässä kämpässä ja nyt se on loppu! Tai ei ihan vielä, mutta viimestään maanantaina saadaan tavarat rehattua uuteen kotiin :) cool! Siitä lisää myöhemmin.

Nyt laitan muutaman kuvan meidän Tampereen reissulta, joka tehtiin viime viikolla ti-pe mun isseen ja Ellen kanssa! Meillä oli ylikivaa! Käytiin Ikeassa, kaupungilla, vaunuilemas ja vietettiin muuten vaan aikaa mun systerin eli Ellen kummitätskän ja isseen eli Ellen paapan kans :)

Elle nukahti, kun oltiin ajettu about kilsa kotoa ja nukkuki sit ihan koko menomatkan eli 2,5 tuntia. Sama homma tulles! Olin ihan ihmeissäni, koska meidän neitihän ei ole mikään supernukkuja koskaan ollut ja edelliset Treen reissut on jossain kohtaa mennyt vähän huutamiseksi, koska Ellellä on ollut autossa tylsää. Nyt matkat meni kuitenkin paremmin, kun hyvin :)

Elle oli ekoja kertoja vaunuissan istuma-asennossa ja kuten ekasta kuvasta näkyy meininki oli aika jäykkää aluksi :) sitten kun jossain vaihees uskalsin avata Elleltä vyöt niin kaverihan villiinty aivan täysin! :D Elle tykkäs istuskella kaupassa ja Ikeassa rattaissa. Sieltä oli hyvä kyttäillä ihmisiä :D 

Käytiin siis Ikeassa .. syömässä :D tai niin luulin aluksi, kun tuli kuulutus, jotta Visa Electronit ei toimi kaupan puolella ja mullahan ei oo muuta valuuttaa koskaan mukana. Onneks ne ehittiin korjata sillä välin kun safkattiin ja sain ostosteltua mm. Ellen turvaksi semmoset hassut käpälät pöydän kulmiin!

Sain nyt laitettua vaan muutaman kuvan, jotka oli kännykäs, koska en tällä hetkellä tiedä missä mun kamera sijaitsee! Kaikki on siis aivan sekasin täälä huushollis ja odotan vaan, et saadaan uuden kämpän avaimet ... huoh :) lopuks vielä pari ulkoilukuvaa! Täälä päin on ollu aika mahtavia kevätsäitä 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3