keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tampere

Lähettiin perjantaina ajeleen kohti Tamperetta, koska mun systeri asuu sielä ja pieni visiitti oli jälleen paikallaan. Ei oltu pitkään aikaan ajeltu tuollaista vähän pidempää matkaa, mutta automatka sujui silti hyvin! Elle söi, nukku ja leikki. Meinasin tukehtua nauruun, kun Elleä alko väsyttää kesken syönnin, mutta se urhoollisesti yritti mutustaa leipänsä loppuun silmät puoliummes. Tampereella käytiin ekku sairaalassa kattomassa Ellen paappaa. Elleä pelotti sielä ihan HITOKSEEN (:D) ja eka vartti kului mun sylistä Makken syliin ravates ja itkua tuhertaes. En tiedä oliko sairaalas jotenki erikoishuono ilma, mutta kun jatkettiin matkaa ja saavuttiin systerin talon parkkikselle, niin Elle oksensi. Nostin sen ulos autosta ja se oksensi vielä vähän lisää, mutta samantien bongas lenkillä olevan koiran ja huusi ilosesti HAU! Ei voi, kun ihmetellä miten reipas Elle on. Ite oisin itkeny vielä sunnuntai-iltanaki, jos oisin joutunu oksentaan. Oksennusepisodista johtuen ei voitu perjantaina tehdä muuta kuin olla sisällä, koska Ellen pihavaatteet piti tietty pestä.


Lauantaina lähettiin Ideaparkkiin heti aamusta. Oon ylpee itestäni, koska ostin vaan kaks hoitoainetta hiuksille, vaikka tarjolla oli kaikki lemppari rättiputiikit! Hoitoaineisiinki meni vaan 6 euroa, koska sielä oli joku muuttotyhjennys. Etsin edelleen sitä mulle täydellisesti sopivaa hiusten hoitoainetta, mutta ei vieläkään tärpänny. Tai sitte mun pitääs vaan leikata kaljuks ja alkaa kasvattaa tukkaa uudestaan. Nää on sellaset mukavat pörröset ja karheet. No anyway, Ideaparkis käytiin viel syömäs jossain luonasmestas ja sit pitiki lähtee, koska Ellellä alko olla päikkäriaika.


Lauantai-iltana mentiin systerin lähipubiin parilla käymään. Iltahan sitte "yllättäen" venähti ja päästiin vasta kolmen mais nukkuun. Sielä mestas oli karaoke ja innostuttiin vähä systerin kans lauleskeleen. Vedettiin ekaks Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta niin päin honkia, jotta ihan hävetti :D mutta siittä suivaantuneena päätettiin ottaa revanssi ja loppujen lopuks laulettiin vaikka ja mitä, yksin ja erikseen (jopa rasittavuuteen asti, veikkaisin). Ehkä mä vielä joskus uskallan lauleskella jossain hiukan isommaski karaokekuppilas tästä kokemuksesta rohkaistuneena!


Sunnuntaina oli luvas yks reissun kohokohdista; IKEA!! Muistan kuinka pettyny olin ekan Ikea reissuni jälkeen, koska en löytäny sieltä juuri mitään, mutta jokainen muu kerta on ollu ihan huippu. Mä vaan rakastan halpaa tavaraa! Ikeas käytii myös, tottakai, syömässä! Elle ei piitannu yhtää safkastaan vaan pelleili koko ajan omiaa ja kun systerin kans siirryttiin jälkkäreihin, niin Elle tavoillensa uskollisena kerjäs vieres. Mun "Ikea perinteisiin" kuuluu myös lakupussin osto eli seki tuli lähdön päälle shoppailtua sekä ehtoolla käytiin viel hakees pitsaa. Jee, get fit! :D


Maanantai oli lepopäivä. Ei jaksettu ku pyöriä Hervannas. Ostin Tokmannilta hiusvärin. Ei muuta mainitsemisen arvosta.


Tiistai alko kiukuttelulla, Ellellä tuntu olevan tosi huono aamu. Onneksi päikkärien jälkeen suunnitelmissa oli HopLop, jossa viihdyttiinki yli kolme tuntia! Elle oli yhtä innoissaan kuin viimeksikin, mutta selvästi hiukan arempi. Välillä jännitti, niin että tärisytti. Loppujen lopuksi liukumäet ja autoilu osoittautui kaikkein kivoimmaksi jutuksi! Liukumäestä laskettiin uudelleen ja uudelleen, tosin vielä jonkun sylissä istuen. Autorata oli huippu, kun kummitäti hurjasteli Ellen kanssa. Elle kiljahteli ja nauroi! Ja illalla uni maittoi. Yökin sujui niin hyvin, jotta pitäis ehkä joka päivä käydä HopLopissa.


Tänään tultiinki sit kotiin ja mun vapaaputken kruunas 45 minsan Attack jumppa Ladyllä. Rakastan hikirääkkejä! Nyt tsiikaan nukkumasaa ja huomenna koitetaan ottaa arjesta kiinni.

Elle valitsi jo puolensa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3