tiistai 19. helmikuuta 2013

Viikonloppu kuvina!

Otin 136 kuvaa viikonlopun aikana ja tein huvikseni niistä kolme kuvakollaasia :) oltiin mutsin luona koko weekend ja tultiin vasta tänään aamulla! Tuntuu ihan maanantailta nyt. Mut nyt niitä kuvia Ellen puuhailuista :)

Ellestä on tullu kova lattialla möyrijä :D ylärivin kuvassa vasemmalla Elle leikkii mun vanhalla lelulla! Toisessa ylärivin kuvassa Elsku harkkaa konttausasentoa ja sitä se tekee nykyään usein. Keskimmäisessä ja alarivin oikeassa kuvassa Ellellä on menossa tuumaustauko :) Elsku jaksaa aika pitkiä aikoja jo kannatella koko ylävartaloa. Alarivin vasemmassa kuvassa Elle on nostanut kädet ylös ja jaloilla potkottaa. Musta tuntuu, jotta se luulee pääsevänsä eteenpäin niin :) ehkä vedessä onnistuiski, mut ei vielä maassa! Ja tossa kuvassa se on pöydällä ja sitä ei usein enää tapahdu, koska Elle on niin vikkelä liikkeissään. Istuttiin tuolloin kaikki pöydän ympärillä, joten oltais saatu hyvin koppi, jos Elsku ois nopsaan kierähtäny :)


Yläkuvissa Elsku tutustuu Roki -kissaan :) Roki haluais enemmänkin tehdä tuttavuutta Ellen kanssa, mutta sillä on niin terävät kynnet ja se tekee tassuillaan sellasta polkemisliikettä, joten hirveen lähelle sitä ei uskalla päästää. Elsku on pari kertaa ottanu Rokia karvoista kiinni :) alemmissa kuvissa Elle lentää mummin käsissä! Elsku tykkää, kun mummi pitää lentsikassa, kutittaa nenällä masua ja hyppyyttää :)


Elle on nyt viikon syönyt luumua, jotta vatta saatais taas kuosiin ja se on kyllä hyvin tepsiny! Ylimmissä kuvissa mutsi syöttää Elleä, mutta sitten mutsin sormi jäi kramppiin, joten oli pakko vaihtaa syöttäjää :D mun pikkusysteri eli Elskun kummitäti halus jatkaa syöttämistä ja Elle söiki tosi hienosti! Se jo ite availee suuta, kun lusikka lähestyy :) ihan alimmassa kuvassa Ellellä on kädessä Nuki :) eli Nuk -merkkinen nokkamuki, josta se ei kyllä osaa vielä juoda, mutta Elsku tykkää pidellä sitä käsissä. Joskus tuttiosakin osuu vahingossa suuhun, mutta oikein kun järsimisinto yllättää niin ei ole väliä onko suussa mukin kahva tai pohja :D

Semmottiset viikonloppusydeemit oli mutsi/mummilassa :) nyt mä meen sänkyyn ootteleen milloin Elle haluaa syödä ja sit rupeen itekki zetaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3