lauantai 9. helmikuuta 2013

Elsku 4kk

Ellellä tuli tiistaina neljä kuukautta täyteen ja sen kunniaksi muru sai ekaa kertaa maisteltavaksi jotain muutakin kuin mun maitoa; bataattia :) Elsku tuntu tykkäävän siitä, ainaski vähä :D mut hänelle tais tulla vähän maha kipeeksi, joten pidetään nyt taukoa ja maanantaina neuvolas kysytää neuvoa :) ekana päivänä Elsku maiskutteli, vähän irvisteli, mutta hymyili ja availi suutaan lusikalle aina uudestaan, kun keräilin bataattia pitkin Ellen naamaa takaisin suuhun. Toisena päivänä Elsku oli käännellyt päätään pois ja vain irvistellyt, kun oli bataattia suuhunsa saanut. Mulla sattui just oleen lääkäri lounasaikaan, milloin yritetään näitä maistiaisia aina antaa, niin en ollut näkemässä :( mut sitten kolmantena päivänä tuntu taas maistuvan paremmin. Valitettavasti sitten alkoi mahaoireilut ja nyt ollaan tosiaan pidetty breikkiä!

Elle 4kk puuhailee päivisin paljon! Hän tykkää makoilla lattialla leikkimatolla tai viltin päällä ja kiljahtelee&mölisee omia juttujaan. Useimmiten Elsku vaan kääntyy mahalleen ja viihtyy siinä, mutta joskus hän kierii (:D) kierroksen. Elle on juuri oppinut tarttumaan esineistä kiinni ja hän viekin kaikki lelunsa heti suuhun :) lemppareita on helistin, purulelu ja uusi laivatuliaisiksi saatu kännykkä, jossa on neljä eri musaa ja peili! Eileen Elle yllätti jälleen ja nousi yhtäkkiä konttausasentoon :o ei hän siinä kauaa jaksa olla, mutta sen verran, että sain kuvan :)


Elle 4kk ei vieläkään nuku kokonaisia öitä vaan heräilee syömään 2-3 tunnin välein. Elsku nukkuu pääasiassa omassa sängyssään, mutta usein aamuyöstä jää meidän väliin, koska jostain syystä hän yrittää herätä aamuisin klo 5 :D sitten taputtelen pyllylle niin kauan, että Elle jälleen nukahtaa ja oikeasti herätään vasta seitsemältä. Iltaisin Elsku nukahtaa kahdeksan aikoihin tissille tai omaan sänkyyn, kun taputtelen peppua :) päiväunet Elle nukkuu useimmiten vaunuissa kaksi kertaa päivässä ja yhdet lyhyet päikyt sisällä meidän sämgyssä/omassa pedissä. Joskus päikkärit tulee nukuttua autossa, jos ollaan jossain liikenteessä!


Neljä kuukautta vanha Elsku tykkää kun isi tulee kotiin, käyttää Pampersin kolmosia, siirtyi vaatteissa juuri kokoon 68, syö pääasiassa äidinmaiskaa, nauraa omalle peilikuvalleen ja sille kun masua kutitetaan, on vierastanut muutaman kerran, itkee jos on nälkäinen tai väsynyt, ei vieläkään ymmärrä tehdä kylvyssä mitään muuta kun jännittää ja on edelleen maailman ihanin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3