maanantai 3. kesäkuuta 2013

Helle Elle



Näin paljon Elle diggailee kesästä :D on ollu melko mahtavaa, kun melkein kaikki päivät aurinko on paistanut ja on ollu KUUMA !! Tultiin just viikon mummila (mun mutsila siis) reissulta ja sielähän sitä tekemistä piisaa :) 

Ollaan oltu pihalla keinumassa, tutustuttu nurmikkoon, leikitty Elleä varten ostetussa puhallettavassa altaassa, rattailtu kauppaan melkein joka päivä ja muuten vaan hengailtu&nautittu kesästä. Mummi on hoitanut Elleä ja me ollaan saatu levätä, nukkua ja käytiin me paikallisessakin lauantaina muutamalla :P lisäks mun systeri oli saapunut kesää viettään kotiin, joten sekin sai nauttia Ellen (ja mun :D) ylivoimasesta seurasta pitkästä aikaa! Oli aivan paras reissu, mutta harmittava juttu on se, jotta mun kamerasta loppui akku :( otin kuvia mutsin "poikakaverin" (:D en tiedä millä muulla nimellä kutsuisin) kameralla ja niistä tuli hienoja, koska se kamera on paljon parempi. Laitoin ne muistitikulle ja onnessani niitä aloin siirtää omalle koneelle heti, kun kotiin päästiin, mutta se tikku on jotenki vahingoittunu ja kuvat ei siirry :'( joten kaikki hienot kuvat on nyt mummilassa. Onneksi niistä on paljon iloa mutsille, se voi katella niitä ikäväänsä :P

Tässä kuitenki muutamat kuvat, joita otettii systerin Lumialla ja mun omalla kameralla ennenku se sammahti!

Ellelle on tulossa kolmas hammas ja meno on sen mukaista; kaikki pitää järsiä ja syödä :D

 Ellen mielestä on hauska "painia" sängyssä :D mennään aina imetyshommiin sängyn päälle ja kun Elle on tarpeeksi kauan hengannut tissillä (siinä voi nykyään vierähtää useempiki tovi :D) niin se alkaa möyriä sängyssä! Se mönkii aina hetken matkaa eteenpäin ja laittaa pään tyynyyn/patjaan jne. :D hauskan näköstä hommaa! Kerkes se kumminki pariin kuvaan poseeraamaan :)

Käytiin Ellen kans yksissä YO-bileissäkin! Ellellä on päällä kummitätinsä vanha mekko (muka 90-senttinen). Sain kuulla noin toistakymmentä kertaa, että Elle on mun näkönen :D muutenki kaikki ihasteli Elleä koko ajan  ja vieraatki ihmiset tuli juttelemaan :) oli siis mukavaa! 

Loppuun vielä ongelma:
Meidän aina aktiivinen Elle ei enää meinaa nukahtaa vaunuihin päikkäreille !! Neiti istuskelee vaunuissa, suuttuu kun laitan makaamaan, nousee istumaan, suuttuu taas kun en anna leikkiä ja nukutusrumbaa saattaa kestää kymmenenki minuuttia .... tai enemmän. Varmaan tarttis opettaa Elle nukkumaan päikkäritkin sisällä. Mutta miten? Omas sängyssä Elle ainakin leikkii, nousee seisomaan, istuu, mönkii, ulisee yms. niin kauan että  kyllästyn ja haen sen pois. Hmmmmmmm. 

Nyt äkkiä zzz, koska Elle on koko viime viikon halunnu herätä jo viiden jälkeen mummin kans leikkimään, mutta huomen aamulla sille koittaa karu paluu arkeen; äiti ei jaksakkaa nousta ennen sianpieremää ylös! Aamulla siis koitan saada Ellen nukahtamaan vielä pariks tunniks ekasta klo 5 herätyksestä. Katotaan miten onnistun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti, kiitti <3